Lördag 31/1

Lördag=ledig...
Och det är så skönt att vara ledig, hela min kropp har skrikit efter att få lite ledigt och äntligen så inträffar det :-)
Har redan i dag hunnit med en långpromenad men Cicci och Gösta. Han måste nog vara den gladaste hund jag någonsin har mött tror jag :)
Vi ska snart åka ut till Björkvik. Jag ska få köra lite bil, Som jag har längtat efter det. Alexz har ju bilen hela veckorna så ja kan ju bara ha den på helgen.
Så i dag tänker ja ta mig äran till att köra dit ut :)
Annars i dag så blir det väl ganska lugnt, funderar på vad vi ska ha för mat bara, kanske stannar till på ICA eller något på vägen hem så ja kan skutta in och handla lite granna. Vi får se,
Vi ska ju inte äta än precis. Så den som lever den får se :)

Sitter nu och kollar på en film vi hyrde i går Wanted (tror de stavas så)
Ja tycker väl inte att den är så där väldigt kanon bra om ja ska vara ärlig... De handlar om vissa personer som jämt och ständigt kan lägga sig nått bad så blir dom typ helade.. spelar ingen roll om du ens har tappat huvet så är bara lägga sig där så är man hel o kry igen.
Okej ja ska vara ärlig filmen är inte alls bra... Det ska tydligen handla om Brödraskapet.... Nä hyr inte den om det inte är så att ni hittar den på typ ICA för 10kr då akn det väl vara värt det kanske,......

Nähe ska väl ta och försöka att övertala min andra hälft om att vi ska åka snart, men han vill väl kolla klart på filmen kan jag tro... *suck*

ha de bra....





Min andre hälft...

Snälla hjälp mig,,,

Jag vill veta hur man ska göra  för att få en snygg blogg, ser alla andra som har så fina. hur gör man? snälla någon hjälp mig...

Ledig=underbart!!

Nu är jag ledig Fredag, Lördag och Söndag. Det är väl underbart?
Ja absolut, en ledighet som jag verkligen känner att jag behöver. Har nyss kommit hem.
Följde med Jonas och Madde till e-tuna. Madde skulle dit och gå på en utbildning. Så jag följde med som kartläsare efter våran lilla frukostfika... Alltid trevligt att umgås med dom två. Så nu har jag tagit mig en kopp kaffe... gud så gott. det satt inte fel de inte :-) Så sitter jag och lyssnar på lite musik, helt enkelt så tar jag det bara lugnt. Känns som att det behövs. Att liksom bara får vara, de är ju så skönt. Ska väl pula lite här hemma sen med saker och ting har lite idér ang vårat lilla hem så jag ska väl smida mina planer kan jag tro :-)
Tyvärr så blir ju IKEA inställt denna helg då det inte riktigt passar in i våran ekonomi just nu. Men saker finns nog kvar tills vi har dom pengarna, inget att hänga läpp för. :-)
Som jag skrivit tidigare att, det blir inte alltid som man tänkt sig :D

Jobbet gick i alla fall kanon,
Alla sov som små änglar så det va skönt.
Har kommit på att det är underbart att gå av sitt pass klockan 8.00 på fredagen, eftersom man då går hem så har man ju i stort sett 3 lediga dagar i stället för att jobba ett dag pass på fredagen och bara få 2 lediga dagar. Börjar bli en hejare på att lägga mitt schema nu på jobbet,. i början så låg schemat huller om buller. Dagen ena dagen sen hade jag klämt in en natt och efter det en kväll, ja de fanns ju liksom inte någon rytm i det hela. Men nu börjar det rulla på :-) Fast det tar ju sin lills tid när man ska lägga sitt schema. Lite jobbigt är de ju att de inte går så fort för mig, eftersom när jag väl är klar med de första då ska man börja att lägga det andra schemat. Men men allt tar sin tid. Är det inte så?

Nu ska jag ta vara på dagen och njuta av min ledighet....

Ha de så bra.,.










pengar...

varför är det alltid så att pengar ska sätta stopp för än?
och varför ska det alltid vara så att när man jobbat som en gris och får ut en skaplig lön då kommer det någon jävla räkning som äter upp lönen. VARFÖR????
fan det tär som fan att jämt behöva vända på varenda krona!!!!
jag blir galen på detta,,, jag unnade mig nu att köpa mig en väska, klippte mig och ett par fina örhängen, sen när man då betalat alla jävla räkningar då kommer den smygandes och bara gnager i bakhuvudet, ÅNGESTEN..... Alltid ska den komma... jag hatar de så grymt... JAG HATAR DET!!!!!!!!!!!!!!!

Torsdag.....

Då var det Torsdag igen då. Va tiden går fort, gör den inte de?
Jag tycker att tiden går alldeles för fort. va ju nyss man tog studenten och bara gick runt och njöt av livet. Man fick sjunga:
- Jag har tagit studenten,,, (ja eller sjunga  o sjunga mest skrika)
Man saknar det lite grann måste jag erkänna. tiden då nästan inget spelade någon roll livet liksom lekte inget som va så där väldigt allvarligt utan allt bara flöt på. nä ja jag saknar den tiden.  Men de är väl så här att bli vuxen, att man saknar det gammla? eller?
jag vet inte.
i balnd känner man bara att de är så bra att vara vuxen, men i bland vill ja inte... vill inte alltid ha så mycket ansvar hela tiden. Men man har  ju inte så mycket val. Bara att inse fakta att man är vuxen nu. så är de.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu.
ibland så när man sitter eller går någonstans så kommer man på massor som man skulle kunna blogga om men när man då väl sätter sig då försvinner allt bara bort.
det är lite synd.
man kanske ska börja med att när man får en idé om något kanske jag ska ta och skriva ner de?
det vore väl inte så dumt. Nä ska nog ta och göra så tror jag. Det lät bra.

Idag är det ytterligare en Kent låt som strömmar ut ur högtalaren. det är Chans o Gravitation som lyssnas på. De är låtar som verkligen låter mig sväva lite.
Underbart i alla fall. man bara sluter ögonen och drömmer sig bort.

nä nu har jag lite att göra här...

Ha de så bra.

den nya bloggen.

Ja då har man börjat att skriva här då på nya bloggen, och redan blivit sur.
Skrev nyss ett jättebra och långt intressant inlägg.. Och gissa, ja det försvan, allt gick upp i rök *suck*
satt nyss i alla fall och skrev om att jag inte känner mig helt okej. Trött som fasen, 0 motivation. Vart har allt tagit vägen?
och vart har den där solen tagit vägen? jag behöver den mera en någonsin. Behöver samla min energi igen.
Sitter nu här i våran säng och lyssnar på lite klassisk musik. Ja jag vet (pensionär varnings skylten viftar) men vad man blir avslappnad av detta, det är musik för själen på något vis.
Annat som oxå är musik för själen är ju KENT. Dom vågar sjunga om det som man inte får prata om. Om droger, om den under världen om mörkret.
När jag var yngre så verkligen HATADE jag Kent. Men efter att jag börjat lyssna på deras texter så är jag såld. När jag känner mig lycklig så kan jag lyssna på dom, är jag ledsen så kan ja lyssna på dom. Det som jag gillar mest med Kent, det är deras texter. Att varje människa får ha sin egen tolkning av vad dom sjunger. Har ni inte lyssnat på dom så gör det. Och lyssna då på texterna......

I alla fall så sitter jag här och tänker på livet.
Inte kunde man veta att livet skulle se ut så här när man är nästan 25.
När man var liten så hade man ju då 25 som en milstolpe.

Detta var mina mål för 25:

* jag skulle minst ha ett barn (tror till och med ja skulle ha en dotter i mina planeringar)
*bo i ett stort stort hus skulle jag göra.
*ha en volvo kombi
*vara gift.

Detta är jag vid 25:

*har absolut inte någon dotter vid 25 års ålder då jag fyller 25 om ca 2 månader och inte ens är gravid.
*jag bor inte i ett stort stort hus heller då det är 3 månaders uppsägningstid på en lägenhet.
*kör inte en volvo kombi utan en Mazda 6 -05
*och jag tror inte att jag hinner gifta mig innan 25 heller, men ja har en ring på fingret i alla fall.

Tänk vilka drömmar man har som barn, det roliga är ju oxå att man benhårt trodde på dessa drömmar. Och i dag sitter man här snart 25 år gammal och har inte uppnått något av dom mål jag haft sen barn. Som man brukar kunna säga. Det blir aldrig som man tänkt sig

RSS 2.0